Paus

Nu blev det en bloggpaus... Men har inte orkat. Glömde nästan av denna bloggen haha... Har varit för mycket nu helt enkelt.
Men, nu ska jag försöka blogga igen!
Nu har jag äntligen sommarlov! Fick det igår, så himla skönt! Att slippa problem, då det hänt lite grejer. Har fått reda på ett och annat, som att en har snackat skit (inte bara om mig, utan om andra också) o.s.v, men...
Nu har jag även Nimbus (10 mån, svart) och Norton (11 år, orange) fram till midsommar, vilket är jättekul! Nimbus går alla lite på nerverna, men så är det väl att ha valp. Kan ju säga att han verkligen testar mitt tålamod... Men ändå, så är det mig han följer efter som en svans. Går jag ut ur ett rum, för att hämta en sak, följer han med. O.s.v.. Ganska kul faktiskt.
Blir ett kort inlägg, för ska titta på The Host! Ha det!
P.S Klicka in på min hundvaktsblogg http://www.fridashundvakt.n.nu/, där kan man läsa vad jag hittar på med hundarna, jag skriver lite om hundarna m.m :)
 
Våran fina smörgåstårta, gjord av mig och Sandra!
 
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0