Glömde en sak!

Grattis till Elin som också fyllt 18 denna veckan! Grattis taco!

Har dator igen!

JIPPIE! Har äntligen fått tillbaka min dator, efter ca 6 veckor har jag äntligen fått tillbaka den! I tron om att den skulle funka nul. Men nej, så fel jag hade. Det första datorn gör är att krångla. Men fick ordning på den tillslut..
Så här är jag! :D 
Well, har fortfarande inte laddat över mina bilder som just nu ligger på en extern hårddisk någonstans i huset, så blir återigen bilder på mina underbara räkor. Har köpt 6 st nya, Crystal Red gradering SS (tror jag, de har inte färgat ut helt).
Sandra har fyllt 18, grattis igen Sandra! Nu får du ta körkort, dricka ute på krogen och få en egen dosa! Du är vuxen nu!
Har Bernhard, Norton och Nimbus här nu (och bernhard stannar tills imorn och de andra till på Söndag), och det är så mysigt! Gick hem idag med alla tre, Norton och Bernhard lösa och Nimbus kopplad och stötte på en skällande hund, men ingen brydde sig! Så duktiga killar!
Nu ska jag återgå till att äta mintchoklad, dricka påskmust (aka julmust osv) och bara njuta av att det är fredag och att jag hittade en 50 lapp påväg hem! Hare!
 
 
 
 
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0