Ur ett annat perspektiv

Facebook har sitt perspektiv, avundsjuka.
Instagram har sitt perspektiv, idyll.
Tumblr har sitt perspektiv, Twitter har sitt... You name it.
Men en blogg blir som en dagbok man kan rensa då och då. I alla fall jag skriver vad jag känner just där och just då. Speciellt när allt är skit.
Nej, allt är inte skit. Det mesta är faktiskt bra.
Men ibland är det skönt att ta några timmar för sig själv, med musik i öronen och skärma av sig från verkligheten trots att den är riktigt bra. För saker o ting kan bli mycket ändå.
Till exempel att sitta på ett café med en kopp kaffe, en bok och hörlurar. Det kan se idylliskt ut, många vill säkert kunna unna sig det. Men egentligen kan det vara ett sätt att komma bort från allt. Försvinna in till en helt annan värld...


"Jag ska byta mobil"... Va?

Senast imorse intalade jag mig själv att jag skulle byta från iphone till någonting annat. Vad gjorde jag idag då? Köpte 4 nya iphone 4 skal. Förstår inte riktigt hur jag fungerar ibland. 
Gissa vem som ska tatuera sig om en vecka!? JAG. Taggad till 1000.
Köpt ny bok som jag är kär i, levt livet lite on the edge, äter godis och ja.. Har ganska tråkigt just nu så jag vet inte riktigt vart jag ville komma med detta något onödiga inlägg.
Har verkligen ingenting att skriva. Brukar ha någonting att skriva men nada. Eller jo! Var på "fest" hos tacos kille Jack igår, så jäkla kul vi hade! Hoppas verkligen det blir någon mer gång för wow vad kul jag hade hahahha.
Tja... Jaja. Lägger in lite bilder som folk sett förut så blir detta inlägget ännu mer meningslöst.
 
 
Okej denna har ingen sett förut och förstår varför...
 
 
 
 

MyDog 2016

Hänt mycket nu! 2016 levererar än så länge må jag säga, mycket trevligt har hänt. Så går mest runt och är glad haha :D Börjar bli mitt gamla vanliga glada jag igen, vilket är otroligt skönt. Livet börjar reda upp sig osv.
Jaja we, här kommer bilder.
 
Först ut fina Pajas med duktig kille på prova-på agility!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äckliga, fula, förj*vliga 2015

Kommer inte att sakna dig oavsett vad. Värsta året i hela mitt liv, och hela året slutade med att min kära Mimmi akut fick avlivas igår em. R.i.p älskade vän, tack för att jag fick dela mitt liv med dig även fast det bara var för några år...
Hatar det året och kommer alltid att göra det. Har mått riktigt dåligt många gånger, och nu förstår jag ju självklart varför. 
Så. 2016 kommer att bli SKITBRA. Riktigt jäkla toppenbra! Det har jag bestämt! Har lite hemligheter på g redan nu, som avslöjas med tiden när allt är spikas... Men det kommer vända upp och ner på hela min värld.
Tyvärr började året med att jag insåg att det faktiskt är Melvins födelsedag idag.. Han skulle fyllt 8 år idag. Får försöka tänka att han fick världens bästa födelsedagspresent, han fick kära Mimmi tillbaka.
Sen ska jag till tatueraren imorgon, snacka lite och eventuellt boka tid för tatuering... Iiiih så spänd! Ska bli så himla kul med en till tatuering! Denna kommer bli riktigt snygg kan jag lova... Eller ja det är den jag redan har med men ja... :p
Imorgon ska jag även ut och lägga ett spår till Nimbus, och göra det lite extra kul. Vill att han ska tycka spåret är roligare, så ska lägga massa go torkad lunga i slutet av spåret hade jag tänkt. Sen ska vi träna massa rallylydnad, vi måste ju vara startklara till Aprils tävling. :D
 
Allt behöver inte vara som det ska vara.
 
 
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0