Vi är alla biprodukter.

Så lyder dagens rubrik till detta oerhört intressanta inlägg på min blogg, och det är inte mer än en sanning i livet och ett internt skämt. Ja. Jag är trött.
Iaf, har sommarlov nu! Har även sommarjobb till och från på djurmagazinet (eller nej alltså inte till och från utan oregelbundna tider typ), och nattsommarjobb en natt i månaden på nääs hundpensionat!
Well, annars har jag bara slappat, träffat kompisar och pojkvännen och ja, levt livet helt enkelt!
Nu har jag en stor, politisk världsfråga till er alla- har ni ätit fryst dumle?
Alltså, har ni inte det så måste ni verkligen göra det! Helt sjukt vad gott det är, wow alltså! Testa det!
Nu börjar jag bli trött, så ska sätta på filmen frozen och gå och lägga mig. Natti på er, ni som nu läser detta... Haha!
 

Nu är grisarna 3!

Ni vet kanske att jag var lite hemlighetsfull i mitt förr förra inlägg? (eller kanske inte, skrev att det var en grej jag inte tänkte skriva här. Varför? Jo, för jag orkade inte, var för trött haha! Ibland asså...) Meeeen nu är jag pigg och orkar, sååååå.... Jag har fått hem en till gris! :D Fick hem henne förr förra veckan tror jag det var, iaf några dagar innan förra helgen haha. Eller något sånt, minns inte riktigt. Men hon är en crested black dalmation, med lite goldeninslag.. Jättecharmig! Efter många om och men fick hon namnet Nikita (nej, inte efter filmen. Har aldrig sett filmen) :) Har inga bra bilder, bara mobilbilder för hon är så himla skygg än så länge.. Men hon blir modigare och modigare för varje dag som går!
Såg också att jag fått mycket mer visningar på det inlägget haha, folk var väl nyfikna på vad jag har för mig i mitt hemlighetsfulla liv eller någonting haha...? Inte för att det var så intressant, sry att göra folk besvikna ;) Men jag är glad, för nu har jag tre brödlimpor med ben! Marsvin är beroendeframkallande...
 
Bild på fina Nikita, född 17/4 2014!

 
 

Fastnat..

är fast. På tåget. I 28 graders värme. Det är 28 grader UTE. Ingen ac på tåget, ett fönster i hela vagnen går att öppna pch dom kan inte öppna dörrarna så det är kokhett här inne. Sitter seriöst i linne och shorts och svettas som en gris! som grädden på moset så är jag förkyld, även och det inte märks på mig. Kom och ta mig långt härifrån, långt härifrån, ja långt härifrån.

Väldigt bra helg!

Denna helgen har varit väldigt bra hittils och många saker har hänt. Vissa bättre än andra, och vissa saker tänkerjag inte skriva här.
I Torsdags hände det inte så mycket haha, för då var det skola. Igår träffade jag Adrian (tror inte jag nämnt honom på bloggen förrut? Eller? Guldfiskminne) och det var väldigt kul! :) Kom hem halv 1 på natten haha, eller ja till Lerum station. Och skulle ta bussen hem, men bussh*lvetet kom aldrig så fick gå hem... Klockan halv 1 på natten en Fredag i spöregn... Inte det roligaste jag gjort.
Idag har jag slappat, ska träffa Sandra vid halv 5. 
Och jag har hittat en HELVIT RÄKA!! Även kallad snowwhite, även det ett resultat av fina taiwan bee gener hos polkaräkorna... :) Måste skaffa nanokar snart så jag kan börja sortera :3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vardagsproblem

 
Jossan sa precis att hon tyckte att jag skulle skriva lite mer alldagliga, mainstreemgrejer här på bloggen. Så börjar och slutar det med ett vardagsproblem som drabbat mig och många andra med tandställning. Den här jäkla kedjan som man får för att dra ihop tänderna, plastig, genomskinlig och fin till en början. MEN. låt dig inte luras, för den blir missfärgade efter typ en vecka! Extremt irriterande, då det ser ut som om man ite borstat tänderna på ett tag! Så dom som undrar-jag borstar tänderns så ofta man ska.  det är bara den jäkla plastbiten längst fram som ät missfärgad! åh! Vardagsproblem-check!

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0