Måste ta upp bloggandet!

Nej nu har jag sagt detta för många gånger, så nu måste jag verkligen göra det! Ta upp bloggandet!
Det har hänt massa grejer sedan sist, som jag inte orkar gå igenom. Så jag börjar om på nytt, från typ denna veckan. Eller så.
Har dock inte hänt så mycket... Det har knappt hänt någonting alls faktiskt. Jag tog med kameran till skolan i Fredags, skulle nämligen fota marsvinshonan vi ska para nu till våren. Men åkte på ett till fotojobb, som är lite hemligt... For now.. Men fick lite bilder på honan iaf, som är söt som socker!
Sedan har vi ju mina räkor, som min familj (och deras vänner på deras facebook..?) är så facinerade över. Har runt 30-40 små Crystal Red yngel, och fler är på gång. Även Blue Jelly kommer snart. 
Har äntligen kommit maaaaassa snö! Det är jättehärligt! Lite sent bara, typ en hel månad. Men vad är det man säger, bättre sent än aldrig och fint folk kommer alltid sent? Och det bara fortsätter och fortsätter! Är säkert runt en decimeter här nu, kanske två. Mycket bättre än den gamla höstiga, jobbiga, ruggiga, gråa kylan. Måste bara släpa mig ut på landet en solig dag med kameran, måste få lite vinterbilder ju!
 
Julafton, Norton ligger och sover.
 
Cindy, bara för att jag kan.
 
Nyårsafton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0