Skype och vital <3

Hahahaha som vi har skrattat! Sitter och snackar med Elin på skype, så helt plötsligt kommer hon på att hon ska låta vital (ett program som kan läsa upp grejer tror jag) läsa upp gamla skypemedelanden och fb... Hahahah så jäkla roligt asså, oslagbart!!
Och idag är det Freeeedag! Dagen började inte så bra, det hade nämligen snöat (tyckte jag då, nu tycker jag mest det är kul med snö då jag har en väldig julkänsla :D)... Kom till skolan 30 minuter innan vi började, och gick in 10 minuter innan, så läraren sa till mig att jag fick ta reptilrummet idag! (Vi hade djurhållning) Men vi skulle göra en liten speciell sak idag, d.v.s mata ödlorna med syschor... Skakade i början, men man vande sig så tillslut kunde jag ta upp en från boxen, kalka den och ge den till ödlorna! *stolt*
Sen fick vi hantera reptilerna, och som vanligt så tog jag upp Opal (albino majsorm, lägger ut en bild på fina ormen), och såklart var han på klätterhumör.. Så han slingrade sig upp på min axel, över nacken och ner på andra axeln så jag kände mig som en riktig ormperson ^^
Tyvärr fick jag även reda på att Yoshi inte ens hade klarat sig till bilen, utan dog nästan direkt i transportburen :( lille snutten... Det hade även dött tre gerbiler, 6 gerbilungar och en mus :( en otursvecka har det varit... usch!
 
Fina Opal

Elin kom på den här rubriken. Rubrik av Elin!

Elin är bra! (Av Elin)
Nej men, är på ganska bra humör nu, så tänkte blogga lite. Fast har inget att blogga om sååå... Berättar väl om min dag ^^ Min dag som vart lång..
Först hade vi då naturbruk, och såg på film, vilket inte blev så lyckat då jag sov igenom filmen haha! Sen hade vi biologi, och sen åt vi lunch på donken! Hihi, är nog goaste stället, speciellt god är glassen.. 
Sen hade vi tråkiga lektioner, slutade och sen hände någonting hemskt.. Jag hade utvecklingsamtal.. Usch! Överlevde knappt :s (inte för att vara sån men har a i matte wohoo)
Och nu sitter jag och skypar med taco! Typ en vanlig dag.. Rätt tråkig... Men har inget att skriva.. Är fantasilös idag helt enkelt! 
 
                                                   Som sagt, fantasilös
 
 

Hej.

Ville bara säga att jag lever, har mått uselt idag p.g.a en händelse imorse, så har inte orkat blogga. Har varit med Sandra idag, vilket var kul! Men då var typ den ända stunden jag var glad.. Meeen jag lever. Hejdå.

Skridskoåkning!

Hej! Haft en underbar dag idag, som började med naturbruk (inte så jättekul..), och sedan var det skridskoåkning! Det var så roligt, har inte kännt mig så.. Upprymd på jättelänge! Får se om jag kanske börjar i konståkning snart, var så kul och har alltid vart! åååh, längtar verkligen till nästa måndag ddå vi ska åka en gång till :D
Efter skolan blev det Nordstan med Sandra och Ida, vilket som vanligt var jättekul! (Förrutom när jag råkade spotta ut all energidryck över hela tågdörren.. ska aldrig dricka monster eller tugga tuggummi på tåg) 
Fick just reda på att vi är lediga imorn, så ska hem till Sandra då! Eller först kommer hon hit, sen tar vi bussen hem till henne :) 
Nu sitter jag och lyssnar på Boyce Avenue och äter lakrits med ett marsvin i knät <3 (Fick just en väldigt längtan till ishallen igen..) livet kan inte bli mycket bättre <3
 
Kära Mimmi som sitter i mitt knä just nu <3

Wiiiuiuiui

Heeeeej! Är på ganska bra humör idag, för jag var på agilitytävling idag! Var jättekul, ville inte gå därifrån hehe.. Men det såg så himla kul ut när ekipagen (hund+förare) bara flög fram genom banan, både hoppklass och agilityklass (fast enligt mig gick det snabbare i hoppklassen). När jag skaffar hund, måste vi börja agility, siktar på SM redan nu :)
Hade Bernhard i helgen, samtidigt som jossan hade kalas. Så både jag och han gömde oss nere på mitt rum med en film.. Kan säga att fem 11 åringar på julmust och massa godis inte är en lugn kombination :s men hade det rätt bra (förrutom att jag grät floder till filmen i taket lyser stjärnorna).
Imorn är det skridskor som gäller på idrotten, och jag längtar som tusan! Kan inte fatta att det var lite mindre än ett år sedan jag sist åkte, har verkligen saknat det!
Ja, det var väl allt som hänt.. Ses!

P.s hade inga bra bilder på mobilen så får bli en bild på världens sötaste hamster <3

P.s Är inne på datorn nu så kan lägga upp lite bilder från agilityn

Så häkvalite blev bilderna, så detta är en av dom bästa... Bichon frise/havanais

                                                     En otroligt snabb och duktig Briard
 
                                                                   En fin Phalén
 
                                                                    Hundöga
 
 

Dålig uppdatering jag vet

Meeeen har inte orkat blogga ;) har vart upptagen med massa annat så bloggen kom lite vid sidan om..
Det hände en jättesorglig sak idag när vi hade djurhållning :( (djurhållning= ett ämne i skolan där vi tar hand om djuren som finns på skolan) Någon skulle ta upp råttan yoshi, och försökte väcka honom för det såg ut som om han sov. Men när dom petade på honom reagerade han inte, och när vi tog upp honom såg han död ut. (han brukar skrika till och streta emot, nu gjorde han ingenting) Men i såg att han levde då han rörde lite på morrhåren och blinkade lite.. Han var för övrigt helt likblek i pälsen, tappat färger på nos och tassar och ögonen var helt matta.. Våran lärare skulle ta honom till veterinären, men hon sa som det var att det förmodligen blev avlivning :( är inte helt säker än på vad som hände, får se..
Men till en rolig grej! Jag ska på agilitytävling på söndag och fota, ska bli jättekul! Var länge sedan nu, längtar v
verkligen :) (hihi pappa har sagt att jag får köra dit, det tar typ en timma att köra dit men ändå)                           
 
Ignorera min mindre charmiga min och mitt hår, i famnen har jag Gunnar och Yoshi (sitter på min axel)
 
 
 
 

Godis och tåg!

Hola mi amigos! Idag var jag i skolan (oväntat), men som vanligt var det roligaste nog tågresan xd Vi har alltid så kul på tåget, skrattar och jag vet inte vad haha. Det är någonting med tåg som får en att både vilja stampa ner allt som kommer omkring och att skratta som en idiot :D
Sen träffade jag bästa Eliiin, och det var kul :) vi köpte godis och satte oss i vattenpalatsets entre och skrattade hihi ^^
Imorn ska jag ut med Zacki (heter Zack), tar förmodligen med kameran men vet inte riktigt än, beror på vädret ;) Ska oavsett vara ute runt två timmar vid Aspen och träna med honom, det behöver han :)
Åh, en sak till! Vad jag längtar till att det blir kallt nu! Inte för just kylan (usch nej, hatar kylan), men för att vattnet fryser och jag kan åka skridskor igen :) Var nästan ett år sedan nu, saknar det något otroligt.. (Vi ska göra det på idrotten på Måndag men ändå)
Ha det så länge och adios!
 
Saknar det, vintern 2010... Bilden är på våran trädgård och det är min pappa som står på taket

Värsta. Morgonen. Hitills.

 
Usch ja, det började med att jag kom 10 minuter innan tåget skulle komma (jag kom 09.10, tåget skulle gå 09.22), gick uppenbarligen snabbare än vad jag trodde att gå :s Sen kom inte tåget, så när klockan var halv kollade jag tågappen på mobilen och såg att tåget var försenat, så det skulle komma 09.32 (klockan var då 09.30). Så jag väntade, men inget tåg kom. När jag stått där samanlagt ca en halvtimma och frysit ihjäl, ja då bestämde sig tågh*lvetet för att komma, och jag skulle börja om 30 minuter, tågresan tar 20.. Så jag tänkte att om jag tar spårvagnen till skolan så hinner jag ju! Men när jag väl kom till centralen, ringde sandra (tror jag det var, kanske var det Angelica) och sa att om jag springer så hinner jag med tvåan... Sagt och gjort, jag sprang från tåget och mot spårvagnarna. Men när jag väl var typ 10 meter ifrån spårvagnen så såg jag den jag skulle ta komma, och jag skyndade mig som aldrig förr.. Men vad hjälpte det när spårvagnsförarna är sura hela tiden? Jag var framför dörren till spårvagnen och viftade med armarna som en idiot, föraren såg mig och sen körde iväg. Fan vad arg jag blev!! 
Men som tur är så hade Ida med sig popcorn idag (sen bion igår) så jag fick lite ;) 
 
Såhär kallt var det imorse.. :s

Morgontrött

Var väldigt segt att gå upp imorse, kunde inte sova igår för jag hade väldigt mycket att tänka på...
Iaf filmen igår var jättebra! Ska inte berätta någonting, men den var verkligen värd att se! Haha Ida började till och med gråta, och det har inte hon gjort på jättelänge till en film ;) (sen fick jag bära henne på ryggen till spårvagnen, men det är en heelt annan historia som jag inte orkar berätta nu)
Det var verkligen en jätterolig kväll :)

Leeeedig!

Just det! Jag är ledig idag :) det är "utvecklingssamtalsdag" idag på skolan, så alla (med undantag från vissa) ha utvecklingsamtal (är det typ, vet inte riktigt vad det är egentligen) någon gång under dagen = inga lektioner!=glad frida!
Jag ska oxå på bio, ska se filmen breaking dawn 2! :D Sååå taggad på det inte är sant! 
Nu ska jag slappa lite mer, så skriver jag lite mer sen ikväll när jag kommer hem! Blir förmodligen en text om hur bra filmen var ;)
 

Drunknar i kärlek

Elin skickade massa videos hon tyckte jag skulle kolla på haha.. Massa på gulliga och snygga killar typ ^^ men en var det världens gulligaste par.. Som jag tyckte liknade en.. Åå den låten var så bra, lyssnar på den om och om nu.  Ännu mer (jobbiga ^^) nyheter är att jag måste börja sälja newbody för att samla in pengar till skolresa, vilket iof ska bli kul :) Var ute lite förrut, men frös så jag skakade så jag gav upp ganska tidigt hehe
Imorn är jag ledig heeeeela dagen, men sen på kvällen blir det Breaking Dawn 2 med Sandra och Ida! Ska bli såhäääär kul, ser verkligen fram emot det :) Frågan är bara vad man ska hitta på under dagen.. Aja får se vad jag hittar på :)
 
Längtar tbx till.. aa allt nu, så ni får lite gamla bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dålig morgon...

Vaknade för typ en timma sen och var på värsta dåliga humöret, deppig och seg... Vet inte varför jag var på sånt humör (eller egentligen vet jag det, men ändå inte) men iaf så är jag på lite bättre humör nu då jag kaaaaanske ska se breaking dawn 2 imorn! Hihi, längtar tills jag får se filmen, alla säger att den är jättebra :) Är dessutom ledig imorn!
Vet inte riktigt vad som händer idag, ska förmodligen träffa Becca (en granne) och sen får vi se.. Kanske bloggar om någonting meningsfullt sen, eller någonting roligt..

Orkar inte vänta tills imorn...

...så jag gör ett till inlägg idag! Kan berätta lite vad som hänt dom senaste dagarna (vill ni se vad jag skrivit tidigare, gå in på min gamla blogg http://tassarosant.blogspot.se/ )..
Börjar med vad som hände igår :) Först var det ju då skola som vanligt (mys med dolly och linus (två hamstrar) på morgonen), men sen på kvällen skulle vi ju då på spökvandring i riddarsten.. Hahaha kan säga att jag var räddare innan än under tiden vi gick, men stressade upp mig själv ^^ Men iaf, vi (jag, sandra, angelica, ida och idas valp) kom dit när det precis hade slutat duggregna, och gick in för att anmäla oss som man tydligen skulle göra.. Sen mötte vi jack som oxå hängde med oss!
När vi sen gick (var väl en grupp på 15 pers typ, inkl. oss 5) så började några (tror det var jack och ida/angelica, kom inte ihåg (a)) skrämma upp mig genom att prata om slenderman... usch usch! Men så kom vi fram till ballerinorna, och om var lite läskiga ;) fast ändå inte, med tanke på att jag kände en utav dom som var ballerinorna (elin).
Sen hände det massa grejor, det kom clowner, spåkvinnor och massa sånt, men det var verkligen jättekul allt!
 
Idag har jag vart i gbg med elin, inte gjort så mkt mer.. Men det var kul det med iaf!
 
Ha det!

Första riktiga inlägget!

Hej! Mitt första inlägg på nya bloggen! Kan börja med att jag jobbar på både header och design, men båda dom får vara lite tråkiga tills dess att jag blir klar. Så bloggen kommer inte se ut såhär länge till.. (Förhoppningsvis ^^)
Jag har även en till blogg som är rätt gammal, men använder den mer som fotoblogg, uppdaterar inte ofta :) men länkar till den ändå: http://tassarosant.blogspot.se/
Vet inte vad jag ska skriva mer, men ska kolla vad som finns mer här på blogg.se så skriver mer imorgon :)
 

Första inlägg: test

testar

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0