Riktigt bloggande

Nej, nu kommer ett riktigt blogginlägg med bilder! Var nämligen uta och fotade med Bernhard och Sandra förrut, och fick till några bilder :) Jag har fortfarande problem med att få skärpan rätt, men jag jobbar på det!
Imorn kommer även Nadja hem! Eller hem och hem, vi vet inte riktigt vad som är hem för henne just nu... Men men, ska iaf få träffa henne imorn då dom förmodligen kommer över imorn kväll, och är så taggad! Wihoo!
Imorn blir det dessutom läkartid -.- Jag har ju ett utslag på halsen som är lite mysko, så har en tid på vårdcentralen halv tre. Tyvärr har vi ju ett viktigt hundmöte om "skäll inte på hunden"- dagen, vilket jag bör vara med på.. Så får se hur det blir, utslaget har börjat läka nu så vet inte om det ens är någon ide att gå. Får se imorn helt enkelt ^^
 
Lite bilder från idag

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Idag har jag träffar Sandra, och visat hur man klipper klor på en hund, och pluggat matte haha! Det var som alltid kul att träffa henne :) Hon fick även några fiskar utav mig, äntligen blev vi av med dom! Haha, ta inte det på fel sätt ;)
Sedan träffade jag Elin, vilket också var kul som vanligt. Fast hon gjorde ett antal grejer som inte var så jättebra för henne.. Det gjorde nämligen så att jag var nära på att slå ihjäl henne... nä, men ser du detta Jack (vilket du förmodligen inte gör) Så jag menade inte det jag sa, det var bara på skoj xd
Aja, orkar inte blogga mer, bloggar mer imorn!

Jag har en hemlighet..

Som jag inte kan säga. ÄN. Men snart, antingen i slutet av veckan eller i början på nästa, då kommer förhoppningsvis svaret. Ja eller nej, det är frågan! Hoppas, hoppas, hoppas, för det skulle förändra hela mitt liv just nu! Åh, blir alldeles till mig bara jag tänker på det!
Aja, nog med hemligheter. Kan berätta vad jag gjort istället!
I fredags började dagen med min favoritlektion, djurhållning. Där städade vi burar, gjorde vardagskontroller och när vi hade lite tid över fick vi hålla några jääättesöta musungar. Så söta!
Vid lunch kom Micke till skolan, och han fick sitta i oktagonen tills vi slutade (med en rastning emellan) och därefter åkte han, jag och Sandra till Gråbo för att hämta Sandras saker. Sedan åkte vi alla tre hem till mig, och Sandra sov här till Lördagen. Det var jättekul, vi åt pizza, godis och chips, och såg lite på en film men snackade mest :)
På Lördagskvällen kom grannarna på schlagerkväll (final i melodifestivalen), och på Söndagen åkte Micke hem.
Misstänker btw att jag har ringorm... Suck! Vill verkligen inte! Ska ringa vårdcentralen imorn och boka tid, och köpa en salva. Men hoppas verkligen inte att det är det, för annars kommer jag få ett helvete här hemma att sanera, behandla djuren o.s.v... Blä!
 
Musungarna <3
 
Den ocharmigaste bilden jag kunde hitta på mig och Sandra
 
 

Nadja is back!

Japp! Nadja flyttar tillbaka till sin gamla ägare, som ska ha henne på prov. Och jag kommer förmodligen få träffa henne igen! Vi har inte träffat varann på ett år, och det ska bli så kul! Fick ett medelande från hennes matte igår om det, och blev så sjukt glad. Längtar tills hon kommer hit igen, så glad!
Iaf, igår åkte jag och Bernhard till gråbo, vi skulle träffa Sandra och hälsa på en liten valp. En jäääättesöt liten Bichon Havaneis tik på 9 månader, som var så lik Bernhard till utseendet. :)
Sedan kom Ida med Tjorven och Dixie (Golden/Labrador) och vi tog en liten promenad alla 6. Sedan åkte jag buss hem med Ida och hundarna, och på kvällen såg vi melodifestivalen hehe!
Idag har det inte hänt så jättemycket, vi vart i Nordstan och shoppade böcker på bokrean, och jag kom hem med 2 böcker + en som mamma köpte till mig. Tack mamma!
Nu har jag precis städat marsvinsburen och klippt klorna på dom, vilket tog ca två minuter. Är så stolt över dom, dom har blivit så duktiga!
 
Tingeling!

 
Tingeling sitter fint
 
Dixie
 
Dixie och Sandra
 
 Sista bilden jag tog på Nadja innan hon flyttade 
 
Sista bilden av mig och Nadja, tagen av pappa
 
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0