Praktik över

Halloj! Praktiken avklarad, och måste säga att fastän mornarna var pest, saknar jag det. Hoppas verkligen jag kommer tillbaka dit, har eventuellt sommarjobb där (mehehhehe). Får se hur det blir med det, men riktigt härliga människor har jag iaf träffat där.
Har gått två tillfällen av agilitykursen, och måste säga att det passar Nimbusen som handen i handsken. Han flyger över, igenom och på (japp, även fast man ska gå igenom tunneln är det mycket roligare att hoppa på den enligt honom) hindrerna, och kör gärnet. Underbar fart, och har även börjat bygga upp hindersuget jag var ute efter. Leksak är mycket bättre motivering än godis, så nästa gång ska jag ta med leksaken som belöning istället.
Marsvinshonan jag pratade om... Hon har... Fått... Ungar!! Tre stycken blev det, är tveksam på färgerna dock. Men en ser ut som white/golden, en ser ut som goldenagouti/golden/white och den tredje mins jag inte. Jag är helt förälskad i agoutiungen haha... Varför ska jag gå in i djuraffärer? Ska dit någon dag och fråga om dom behöver få djuren fotograferade (hehehhe). Så sjukt söta var dom! Och för de som inte vet (som läser min blogg) så föds ju marsvin fullt utvecklade, med öppna ögon och öron och med päls, och springer omkring, skuttar och snackar efter bara några timmar. Riktigt häftigt!
Nu har jag lov, och det är skönt. Lite rastlöst dock, men en tur in till stan med hundarna och Sandra hjälper alltid. Dock blev det "storm" igår, så alla var inne och ville inte ut pga det. Två av våra cyklar välte och ett kompostgaller. Mycket till storm blev det inte.
Detta får räcka sålänge, har inte någonting mer att säga..
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0