Shoppat

Idag vart jag och Elin i Nordstan, det är ju mellandagsrea nu :) och hade massa presentkort på  lite olika affärer, så tänkte att jag lika väl kunde använda dom nu. Och jag som inte gilla att shoppa (blir sur, trött och får huvudverk haha) tyckte faktiskt att detta var riktigt kul :) iaf dom första fem affärerna..
Och tillslut kom jag hem med två tröjor, två nagellack och massa tofsar (eller hårband/hårsnoddar vad man nu vill kalla det)! Kändes riktigt bra ^^ Och man får ju inte glömma mcflurry..
Har för övrigt haft en riktigt bra dag med taco!
Har inga bilder över huvud taget, så ni får nöja er med denna:
 
 
                                                                              :)

Oj, har inte bloggatt

På länge nu, men har inte orkat+har vart hos ida hela kvällen och dagen. Så har haft fullt upp ^^
Men iaf, igår kom jag, Sandra, Angelica och Sampei hem till Ida för hon fyllde ju 16 (grattis igen!)! Hade jättekul, vi åt, såg på film, fjantade oss och blev övertrötta! :D Haha men Ida somnade ganska tidigt i soffan, och när hon sovit ett tag och vi andra låg och pratade (och tittade på Ice Age, hade ju IA maraton ;)) så satte hon sig helt plötsligt upp, kände lite omkring sig och la sig sen där Sandra hade legat! Hahaha vad vi skrattade, för Ida sov ju fortfarande! Sen höll hon på att krossa Tjorven ett antal gånger, så vi fick rädda henne haha
Men tillslut somna vi, och vid typ 6-7 tiden vaknade alla av att Sampei stod och skällde -.- vet fortfarande inte varför..
Sen på morgonen så tog jag och Ida en kort promenix med hundarna, sen åt alla frukost och efter det hämtade vi Ella och Ester! Två Labradortikar, jättegoa :) Sen tog vi alla hundarna och gick en mil haha (a).
Sedan gick vi till tåget, åkte till Lerum där jag gick av, och vi (jag och Sampei) gick hem. Sampei överaskade mig genom att springa hela vägen hem. Sen när han kom hem så ville han leka -.-
Tyvärr hände en väldigt tragisk sak också, vill inte skriva mer här. R.I.P Mimmi, du var så stark <3
Imorn ska jag och taco in till stan och shoppa (mellandagsrea, here we come) vilket jag ser fram emot väldigt! Har ju många presentkort jag ska handla för nu :3
 
Bara sådär så att ni vet, saknar Menorca nu så att det nästan gör ont, så lägger ut lite meningslösa bilder därifrån för nu är det bara kallt och rått ute vilket gör mig ännu deppigare. Gladare än vad jag var på Menorca har jag inte vart på länge..
 
 
 
En mindre charmig bild
 
Yolo
 
 

Ge mig en citron!

Haha lyssnade på deppmusik, men ville muntra upp oss själva så jag satte på ge mig en spanjor, men istället för spanjor skulle man tydligen (enligt elin) sjunga citron.. Så jag satt och sjöng om citroner denna vackra kväll ^^ aja, för övrigt är jag på ganska bra humör, ltie deppig som vanligt men längtar till imonr, torsdag, nyår och efter nyår (blir ju MyDog då! Och eventuellt lite andra roliga saker, lösa planer typ) så blir typ jätteglad när jag tänker på det!
Kom förresten lite mer snö nu, glad? Nja, har nämligen smält bort nu.. Aja, får ju längta till sommaren istället ^^ 

Film och promenad

Har spenderat halva dagen i mitt rum med filmer i mängder, lite chips och sånt. Orkade nämligen inte gå upp ur sängen och ta tag i livet just idag.
Sen åt jag lunch, och efter det gick jag ut för att fota.. Men det blev för mörkt, så jag bara gick någonstans ^^ Det blev tillslut en 1 1/2 timmas promenad, då jag kände mig på dåligt humör. Och när jag känner mig på dåligt humör så går jag ut, och kan vara ute i tre timmar. Som mest har jag gått runt en mil tror jag.
För övrigt så har Elin lämnat mig i Lerum och åkt till Stockholm för att fly undan mig, men som tur är så kommer Sampei imorn och lättar upp stämningen. Ska då ut och fota honom :)
 

Vart hos farmor och farfar

Och firat jul i år, lika mysigt som vanligt. Jultomten kom oxå, för vi ville reta mamma så tvingade på henne tomtekostymen ^^ hihi vi skrattade gott åt det..
Fick massa fina saker hehe. Tex, en kameraväska där man även kan ha dator och tillbehör, örhängen, presentkort på h&m och lite till :) Men gladast blev nog Bernhard, som fick bacongodis (som var väldigt smaskens, det fick han av mig) och ett stort tuggben.
Men vi tittade ju på kalle ankas jul också.. Vilket fiasko att dom tagit bort dockan som säger "mama"! Usch vad sur jag blev. Såhär får dom inte göra. Dumma disney.
Det var allt från mig, nu bjuder jag på lite bilder jag tog från fotorundan jag tog förrut, hann inte gå upp till skogen som jag sa utan gick bara runt i området.
 
 
Ett gäng Tofsvipor
 
 
 
 

God Jul!

Ville bara säga God Jul till alla! Bloggar mer sen, ska ut på en fotorunda i skogen nu ;)

HAHAHAHAHA

hahahahhahah orkar inte, kommer tbx från pulkabacken (yolo osv, var tvungen att åka pulka ;))och får se det här, massa hästar!! (kan btw inte skriva dom tre sista bokstaverna i alfabetet) och typ massa medelanden som anklagar mig för att älska hästar :( du är verkligen bäst elin!
Vad har jag gjort idag? Vaknat, sett på julkalendern, slagit in julklappar, börjat skissa på en varg, m.m, kommer inte ihåg så mycket faktiskt ^^ Har oxå skypat med elin heeeela dagen, och vi har kommit fram till att om vi skulle ha hästar i våra liv skulle allt vara mycket roligare, och att jag ska radera hennes mamma :) kvällshumor asså!
Wiiiiiiiii imorn är det julafton, och misstänker att jag kommer få en kameraväska hehe! :D Sen blir det såklart massa skoj med, till exempel ska jag ut och fota imorn bitti, för det har kommit görmycket snö :)
Nu ska jag forsöka fixa detta med det förbannade skrivbordet, någon som vet hur man ska göra?
 
Inte världens bästa bilder, men dom enda julbilder jag har
 
 
 

hästspo

 
 
 

häst

Målad av lilla mig hihi, vad tycks? <3
 

filmtips!!

as bra skådespelare och snygga hingstar, raaawr.
Kolla den!!
 

lite fakta om mina vänner <333333

Tamhäst (Equus ferus caballus) är en domesticerad underart av vildhästen som tillhör släktet hästar (Equus). Hästen domesticerades för cirka 10 000 år sedan, och har sedan dess använts som dragdjur eller riddjur, men även som föda och för att producera mjölk eller djurhudar. Under lång tid har man avlat fram flera skiftande typer i färg och kroppskonstitution, vilka utvecklats till dagens hästraser. Idag är hästen fortfarande vida använd som arbetsdjur, till nöje och fritid, och inom sport.

så dukitg!!

p**r <3

favvo låten

min största dröm

Som ni alla säkert vet är jag otroligt hästintresserad.
Så jag skulle säga att min största dröm är att bli en häst och nu i januari ska det slå in hihi ♥
lite smått nervös inför operationen faktiskt.. men jaja, det ska väl gå :D
 
Några förebilder ^^
 
 
den kroppen...<3
 
 
 
 

tja tja bloggen

(självklart är det jag som skriver det här inlägget)
Världens bästa, snyggaste, goaste och grymmaste taco/bästis/snygging har fixat design åt mig woop woop!
HÄR är hennes urgrymma blogg, kolla in!
 
Njut. Kanske dröjer ett tag innan ni får se något så snyggt igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Typ jul idag

 (Blev fel först!!)
Imorn är ju dagen före julafton, så det är nästan julafton imorn. Då är det dagen före julafton idag, vilket gör denna dagen till typ julafton. Så god jul på er alla! (Åh logiken där asså)
Idag har jag gjort ganska mycket, först åkte jag och hämtade halsband till hundarna, sen städade jag undan i mitt rum och sen julpyntade jag. Hade värsta julstämningen förrut, men den ersattes av trötthet och längtan efter sommaren. Fick ju idag veta att det kommer vara som mörkast på året nu i en vecka, men sen börjar det ljusna och bli ljusare för varje dag som går! Och vips, så är det sommar <333
 

Jorden gick under

Anledningen till att jag inte bloggat är att jorden faktiskt gick under idag, så hade inte tid. Men nu sitter jag någonstans på ett rymdskepp och bloggar igen :)
Nä, var faktiskt med Sandra hela dagen igår på hundpensionatet, och sedan sov hon här så ville inte riktigt vara osocial och blogga ^^ Så var vi där idag igen, men nu har jag tid att blogga :3
Som sagt, har vat uppe i Tollered med hundarna :) Lika kul varje gång, vill inte gå därifrån! Speciellt inte när man har varsin Jack Russell i knät ;) (eller ligger på golvet och är i full gång att vinna en brottningsmatch med en 13 månader gammal Schäferhane)
Ska även få hit Sampei den 26, vilket ska bli väldigt kul :) Dock vet vi inte vad vi ska göra av honom på nyårsafton, men det lutar åt att jag får vara hemma med honom... Får se hur det blir ;)
Detta kommer bli ett hundigt jullov, först hundpensionatet, sen Sampei och direkt när han åker så åker jag in till gbg för att jobba på MyDog, en av Sveriges största hundutställningar. Ska vara där alla dagar (dvs 3-6 januari) men åker in den 2:a för att lämna av mig grejer och komma upp i tid på morgonen, då jag ska sova på skolan alla dagar. Ser verkligen fram emot det, trots tidiga morgonar :) Hihi!
 
Gibson
 
Charlie
 
Zack
 
"Ska vi inte spela snart?"
 
"Vad säger du, får man inte hålla i bollen?"
 
 
 
 

Göteborg

Jisses, vad har hänt med gamla goa gbg? Slagsmål på 500 pers, uthängningar på fb och instagram, poliser och väktare överallt... Suck, varför detta elende? Går ju i skolan i gbg, så märkte tydligt av att det var någonting på gång (om man räknar bort alla filmer på fb). Polisbilar körde omkring överallt, helikoptrar flög runt och ridande poliser red omkring på spårvagnsspåren (?). Det är bedrövligt rent ut sagt!
Aja, idag var sista skoldagen! Imorn har vi typ bara avslutning, och slutar 10-11 :)) Iaf, så idag hade vi prov i hundkunskapen om hundens beteende (ganska lätt om jag får säga det själv), sen 2 1/2 timmars lunch och efter det 45 minuters matte, och sen slutade vi :) det var då vi hamnade mitt i gbgkaoset.
När jag kom till lerum träffade jag elin en stund, och senare åkte och hämtade new body grejerna hos ida, och nu sitter jag och skypar med elin och ska julypynta! :D

Jullov snart!

På onsdag börjar vårat jullov! Ska bli så kul, att vara ledig i tre veckor för att fira jul+nyår, och sen vara på MyDog i fyra dagar (nog det jag längtar till mest). Imellan det ska jag kanske hjälpa till på hundpensionatet uppe i Tollered, och vara med alla goa kompisar!
Men men, det är om två dagar det :) Idag har det inte hänt så mycket, förrutom att jag var med Angelica och Sandra i djurhuset och pluggade matte (haha vi hade varsin råtta på axeln och satt och räknade matte), och innan vi fick gå skulle vi ta in kaninerna som var ute. Där har vi en kanin som kallas för "djävulskaninen" eller "mördarkaninen" p.g.a att hon bits, så ingen vill ta henne. Så jag fick göra det, och gjorde det utan problem hehe! *stolt* Hon kallas även MVG kaninen ;)
Sen åkte vi hem till mig och fortsatte att "plugga", och efter en stund åkte först Sandra hem och sen Angelica. Sen satte jag mig och skypade som vanligt med elin.
Ha det!

Dålig dag

Idag (+ igår kväll) var den sämsta tiden sen.. Aa typ sen 7an. Det hände en grej, som gjorde riktigt jävla ont inombords, men ska inte gå in mer på det..
Gick ut med Zack idag, och hade då med mig kameran för jag tänkte bland annat filma lite vilket inte gick som planerat, då kamerabatteriet dog och Zack rymde -.- Men lite fina bilder blev det allt ändå!
Efter det så träffade jag Elin, vi var typ mest på lerums gymnasium och värmde oss.. Och dansade chacha (stavning?) haha! Rooooliiigt, gjorde min dag <3
Nu ska jag gå och bädda sängen och sen plugga lite, tja!

 
 
 
 
 
 
 
 

Fortsättning på min detaljerade måndag

Glömde en del av min Måndag, så fortsätter här nu.
Efter skolan åkte jag och Angeeelicaaaa till nordstan, för vi skulle köpa en del grejer. Först gick vi till H&M där jag köpte en parfym (den luktar btw asgott) och Angelica köpte, efter mycket men, lite julklappar xd
Sedan stack vi till donken, för vi hade ju kvar våra gratiserbjudanden där! Jag hade en liten milkshake och hon en liten läsk. Så vi tog ut dom, men fick inte med några sugrör... Så jag sprang runt och letade som en idiot efter dom, tills Angelica hittade dom i en jättekonstig hållare :s
Sedan gick vi till KICK där hon skulle köpa en grej, och där inne började diskutionen om vad som var mest värt att köpa av läsk och milkshake.. (Milkshake är helt klart värdast att köpa, kostar lika mycket men håller dubbelt så länge)
Det var väldigt kul att vara i nordstan med dig Angelica, måste vi göra om många gånger!!
Sedan gick vi till centralen, där vi satt och filosoferade om underkläder (vi satt mitt emot en underklädesbutik) och gjorde fb statusar och snackade, tills vi skulle gå xd Hade väldigt kul!
 
Idag har det inte hänt så mycket, har vart en väldigt chill dag. Började med att vi började 40 minuter senare än vad vi skulle gjort, och sedan hade vi prov (vilket inte var så kul men tror det gick hyfsat). Efter det hade vi biologi som bestod av att alla satt med datorerna för läraren kom aldrig igång med lektionen haha, hon sprang mest ut och in.. Så den lektionen spenderade jag med att kolla på en dokumentär om renrasiga hundar, där jag blev riktigt jävla förbannad. Vi människor förstör hundarna mer och mer, bara för att vi vill ha en "fin" hund. Det är så sjukt, jag menar de morderna Schäfrarna kan inte gå, mopsen kan inte andas och man ska inte tala om Shar Pein. Jag blev så förbannad, så jag var tvungen att ta en paus. Dom som avlar på dessa djur plågar dom, vilket dom säkert är mycket medvetna om. Säger man ordet djurplågeri tänker man på misshandlade djur, eller djur som svälter, men denna aveln är djurplågeri på hög nivå. Djuren lider, och vi fortsätter att avla på dom!? Jag säger detta som en äkta djurvän; vissa raser borde dö ut..
Iaf så på lunchen blev det julbord! Fast det var inte sp mycket till julbord direkt :s
 
Nu sitter jag och skypar, ska egentligen plugga men orkar verkligen inte. Så jag säger hej för denna gången, så hörs vi!

 
 
 

Sandras djur..

Är nog dom underbaraste gerbilerna och marsvinen (förrutom mina egna förståss) som finns. Är helt kär i dom, hur charmiga som helst! Var ju hemma hos henne imorse, och hjälpte henne att klippa klor på marsvinen, och då fick jag även chansen att gosa med alla underbara djur :3 wihi!
Skulle passat Tjorven på Fredag, men blev inte så... Synd, hade vart väldigt kul att passa henne :/ men men, kommer väl fler gånger ^^ Så nu ska jag vara med tacogunhild ist på fredag, vilket kommer bli jättekul!
Vet inte vart jag ville komma med detta inlägget, så hejdå!

Min Måndag

Nu ska jag beskriva min dag (igår med andra ord), in i det minsta detalj. Varning: det kommer inte bli spännande, men ska försöka göra det lite roligt ^^

Dagen började med att jag vaknade klockan 06.00, och var väldigt trött. Det var knappt jag orkade mig ur sängen, men det orkar jag aldrig haha.

Efter det masade jag mig in i duschen varpå jag vaknade där. I duschen stod jag i ca 15 minuter, och ville inte gå ur den varma, härliga duschen för att möta den kalla verkligheten som kom som ett slag när jag öppnade duschdörren.

Jag gjorde iordning mig (sminkade mig, blåste håret m.m) på en kvart, vilket faktiskt var uppmuntrande denna dag, och sen gick jag upp för att sedan komma på att jag hade gympa idag. Så jag gick ner för att hämta kläder och påse, men upptäckte att jag tappat bort påsen. Såå jag gick runt två varv i hela huset och letade, utan framgång. Tillslut blev jag så desperat att jag tog en ica-plastpåse.

Sedan var det dags att gå, men när jag kommit typ 10 meter kom jag på att jag skulle ha musik, så jag pluggade in lurarna och fick världens hjärtattack när nrj spelades på högsta volym -.- Jag blev så rädd att jag tappade ena vanten, vilket jag upptäckte när jag gått 50 meter. Så det var bara att gå och hämta den igen.

När jag kom ut ur mitt område var det 12 minuter tills mitt tåg gick. Meeeen jag är en tajmad person, så kom till busskuren precis när bussen kom ^^

Jag kom fram till stationen 5 minuter innan tåget skulle gått, men tåget var dock 2 minuter sent så jag hann ändå. Ida smsade som vanligt vilken vagn hon satt i (hon går på i Floda, jag i lerum) och när tåget kom fick jag en känsla av att jag klev på ett rymdskepp.. 

Iaf, så gick jag ju på fel vagn, så fick byta vagn för att komma till Ida. Jag hittade henne tillslut, och vi satte oss mitt emot varandra, och jag hade en man brevid mig och Ida hade en tant. Där satt vi och småpratade om allt mellan himmel och jord, och helt plötsligt hörde vi mannen brevid mig snarka till jättehögt haha! Vi blev så rädda, och jag kunde inte hålla mig för skratt! Men sen kom det roliga.. Mannen fortastte snarka, när han helt plötsligt ramlade ner i tantens knä xdn åå det var så roligt! iaf för mig hehe..

Sedan klev vi av tåget, och åkte spårvagn till skolan. Där var första lektionen Naturbruk, och vi skulle göra ett grupparbete om antingen lexby lantgård eller stora katrinelunds landeri (våra skolbyggnader), och vi valde landeriet. I min grupp är jag, sofie och francis, och vi hade.. tja... roligt ^^ Inte för att vi kom så långt men..

Efter naturbruket hade vi rast i typ 20 minuter, bytte om och sen hade vi idrott. Vi spelade badminton, vilket som vanligt var hur kul som helst! Vi skrattade åt allt och alla, och just då är man riktigt lycklig.

Sedan gick vi för att äta lunch, minns inte riktigt om det var gott eller äckligt, och sen fick vi bråttom till svenskan!

Nu skulle vi redovisa.. Någonting som alltid har vart svårt för mig :s När våran lärare ropade upp att det var våran tur, fick jag smått panik där jag satt. Jag kunde knappt ställa mig upp, men gjorde det ändå för jag kunde ju inte sitta kvar där? Jag plockade upp datorn, och samtidigt som Malin och Johanna gick vi långsamt mot den främre delen av klassrummet, hela jag darrade och det kändes som om hela världen snurrade. Typ som det gör när man är kär haha.. Fast 1000 gånger värre. Det var hemskt, men tillslut kom vi fram till katedern, kopplade in datorn (vi hade power point) och vi skulle börja. Jag var först ut, dock visste jag inte hur jag skulle börja så det blev lite konstigt innan jag kom igång. När jag väl stod där och pratade kändes det ganska okej (då menar jag att jag var så nervös att jag knappt visste var jag var, därav gjorde det lite lättare, för nu kommer jag inte ihåg ett ord jag sa i redovisningen förrrutom en grej som hände som jag kommer till), tills jag upptäckte att i texten jag skrivit hade jag glömt att beskriva vad verket faktiskt handlade om.. Inombords fick jag totalpanik, men reagerade instinktivt på att bara börja pladdra på om vad det handlade om. Jag tror att det gick bra, men säker kan man aldrig vara.

Iaf, vi slutade en kvart tidigare för att hinna till MyDog mötet. När vi kom dit blev vi avbockade och dom frågade hur många dagar vi skulle vara där, och självklart sa jag att jag skulle vara där alla dagar. Sen tog vi av oss skorna och gick upp för trappan och in till klassrummet där mötet skulle hållas. Sen satte vi oss ner, och hade 5 minuter till godo som vi spenderade till att utforska dom nya uppdateringarna på kik haha..

Visste ni förresten att man kan rita på kik! Det är jättekul, har hållt på med det hela morgonen och skrivit till olika personer med pennan hehe..

Sedan var mötet igång, och alla tystnade. Först pratade dom som var från blå stjärnan lite om vad vi skulle kolla efter på vaccinationsintyget (och för utländska hundar; hundpasset), och sedan pratade våran hundlärare Åsa om vilka uppgifter vi skulle ha. Vissa skulle stå i vår monter, vissa skulle vara hissvakter, vissa (nästan alla) ska sitta i vaccinationskontrollen. Det är nästan den viktigaste uppgiften (enligt mig), för om en hund inte har vac.intyg kan den inte komma in på utställningen. Men det ska bli kul och se hur allt går till sen, längtar verkligen!

När vi slutade mötet var det dags att dra sig hemmåt, vilket var väldigt skönt då jag kom hem och bara jossan var hemma. Så jag gick ner, satte mig i sängen med datan och pluggade+skypade med taco!

Det var min dag det, in i det minsta detalj. Jag skulle se hur mycket jag kunde skriva om en hel dag, och detta var nääästan max. Kan skriva mycket mer om jag vill, men då skulle alla slutat läsa den ^^ ha det!

En apa som liknar dig!

Favvolåten just nu: En apa som liknar sig, av darin! Så himla bra, kan lyssna på den om och om igen, utan att tröttna, ååå den är så bra! 
Idag har jag gjort lite grejer som jag skulle fått gjort, typ städat m.m, känner mig väldigt duktig faktiskt. Sen skulle jag träffa Elin, men det blev inte så, så vi skypade ist. Vilket vi gör fortfarande, men hon sitter och sjunger och det hackar jätte mycket (som vanligt när mitt internet hänger sig)..
Måste berätta en sak! Djurhuset på skolan har köpt in två nya råtthanar på 12 veckor, enn toppörad och en dumboråtta :) Jag och Sandra var nästan dom första som fick hantera dom, och vi tyckte att dom skulle heta Bernhard och Bobbo! Vet inte om hon som har djurhuset tycker som vi men hon funderar på att låta oss döpa dom till det hehe. Bernhard stal mitt hjärta direkt, blå till färger, en diamant av ljusare strån på huvudet och dom mest charmigaste ögonen man kan tänka sig! Kan stolt säga att jag nu har fått pussar av en 12 veckors gammal tamråtta hehe
Nä nu ska jag sticka, tja!
 
Bernhard! (råttan)
 

Har "dåligt samvete"

Asså vet inte hur jag ska förklara det, men har "dåligt samvete" för en grej.. Eller det är inte det men ändå den känslan. Jag sa en grej till en, men på väldigt fel sätt.. Borde ha väntat, men kunde inte utan sa det.. Men på fel sätt. Blä känner jag mig nu, ångrar mig haha.. Men men, gjort är gjort och ingenting att göra åt, bara att leva i nuet.
Igår sov jag hos Sanna, vilket var jättekul! Var länge sen jag träffade henne. Men iaf, så nu på morgonen hängde jag med henne ut och sålde GT (kallt som faan), och sen stack båda familjerna och kollade på småsyskonens dansuppvisning! Dom var så duktiga, verkligen, dom dansade nästan som proffs! Som storasyster blev man väldigt glad :)
Sedan gick vi hem och tog med Bernhard till centrum för godisshopping (jag tog med mig kameran då det var jättefint väder, blå himmel och tio minus) och sen film! Vi såg Kalle och chokladfabriken, den var så bra! Även fast den är rätt gammal så kommer den alltid att vara lika bra.
 
 
En förvånad Sanna
 
 
 
 
 

11:11

Det ser jag hela tiden! Det är så sjukt irriterande, varje dag (nästan) tittar jag på klockan när den är 11:11, jag ser nummer 1111, hela tiden, vilket går mig på nerverna! Vet inte vad det är, eller varför det händer, men folk säger att det har med det övernaturliga att göra... Inte kul då jag är liiiiite skraj för det övernaturliga...
Idag hade vi iaf med oss hundar till skolan, skulle lära oss att undersöka dom. Jag hade ju förståss med mig Bernhard, och allt gick bra i början. Vi tittade på ögonen, tänderna (gnuggade till och med lite med en bomullstuss utan problem=en stolt Frida), tog tempen. Men sen kom den där lilla grejen som kallas för att klippa klor.. Bernhard fick verkligen panik! Han skrek och höll på, försökte komma loss m.m, men vi var ju tvugna då man måste klippa hundars klor.. Så jag ska försöka lära honom att det inte är farligt att klippa klor. Eller jag ska inte försöka, jag ska lyckas! Med en klotång, lugn, massa köttbullar och en glad men målmedveten attityd kommer jag lyckas, det vet jag. 
Sen gick jag som vanligt ut med Zack (alltid lika roligt trots 10 minusgrader), och efter det träffade jag taco! Lika roligt som alltid, trotts att vi snackade om lite alvarligare saker var det väldigt kul att träffa henne :) (som vanligt)
 
Lägger in en bild strax, måste bara göra en sak först så hinner inte just nu (ja det är riktat till dig Elin)

Ännu mer snö!

Nu har det kommit ännu mer snö, så nu är det typ lite över en dm snö här hemma! För en gång skull är det kul, för den kom så tidigt iår :) nu får den se till att vara kvar till jul, annars blir jag skyldig Angelica en sundae.. Vi har nämligen slagit vad, om snön kommer stanna eller inte ;)
Imorse kom sandra vid typ 8, och det var väldigt kul med lite sällskap på morgonen :) speciella som vi är såg vi på barnprogram tills vi skulle gå

SNART ÄR DET JULLOV!!! Åååh som jag längtar! All julstämning, att va ledig i tre veckor och så kommer ju 2013 att träda in i våra liv.. Undra hur det året kommer att bli.. Det funderar jag ofta på, hur saker och ting kommer att bli typ nästa år, vad kommer hända? Jag menar, vad som helst kan egentligen hända! Kommer någonting förändras? Det vet jag redan nu att det kommer, men inte om det blir posetivt eller negativt.. *ler hemlighetsfullt*
aja ska "sova" nu (innebär att smsa och chatta med underbara personer) så vi ses!

Bilden är tagen imorse på våran trädgård, det kom mycket mer snö under dagen

Plugg och bästa vän!

Hej igen! Sitter och pluggar för fullt (har nog aldrig pluggat såhär bra!), och kommer och tänka på en person. En person som betyder sååå mycket för mig så det finns inte. Min bästa vän är det såklart jag pratar om! Hon är så underbar man kan bli (oftast hehe), och jag vet att hon alltid kommer finnas där för mig som jag kommer finnas där för henne, oavsett vad.. Hon skrev på sin blogg om bland annar mig, och nu får jag chansen att visa hur jävla mycket du betyder för mig taco. Vi har gått igenom väldigt mycket och svåra grejer, det har vart stunder då vi inte pratat med varandra, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Jag vet inte om du tror på ödet, men det gör iaf jag. Vi är som syskon och kommer alltid att vara, men även syskon bråkar ibland. Men oavsett hur stora och alvarliga bråken än är, löser det sig tillslut. Vi är som syskon. Jag vet att jag kan berätta allt för henne, vilket jag också gör, och hon vet att hon kan berätta alt för mig med. Jag vet inte om du gör det taco, men jag vill att du ska veta att jag kommer alltid att finnas här för dig, och du kan säga allt till mig, även om det kan ta sin tid att smälta det ibland. Du har gjort så mycket för mig bara genom att veta att du finns här i världen, och jag vill tacka dig för det..
Du är så underbar Elin så det finns inte, du är verkligen min bästa vän!
 
(Mohaha snor en bild från din blogg bara för att jag inte har ngn bild på båda två...)
 
Min fina vän <3 (Bävrarna, remember? ;))

Snö i mängder!

Eller ja, inte i mängder men kanske 2-3 cm :D Trodde inte jag skulle bli glad men det är jag för snön, dock inte för kylan... Usch usch, vad ska man göra för att få lite värme i detta kalla land?
Idag åkte vi skridskor som inte slutade väl.. Ida skulle stajla (haha) och ramlade framlänges och slog i armen och benet, och stackarn hade ont hela dagen :( tyckte så synd om henne <3
Annars har det vart en chill dag, finns inte mycket att säga om den..
Sitter och lyssnar på någon som heter Matt Nathanson, som Jack tipsade mig om, och han är så bra! Speciellt om man vill varva ner och tänka igenom allt och ingenting, typ ryser haha ^^ asbra!
Ska plugga nu, har prov på onsdag och redovisning på torsdag.. :s wish me luck! i need it..
 
Kallt :s
 
 
Frostbiten brevlåda

Ludde!

Hej! Idag träffade jag Sandra och Ida, och Ida hade med sig två hundar hihi! Såklart Tjorven, men även en Schäfer/Labbe vid namn Ludde, som jag gifte mig med.. Han var sååå go och härlig så det finns inte! I början var han lite väl på, men sen gick det bra. Saknar honom faktiskt haha!
Imorn blir det skridskor med klassen igen, längtar så j*vla mycket asså! Ska bli så kul att komma ut på isen igen, att bara åka och bara tänka på farten, isen under sig och ingenting annat.. Man kommer lixom bort från verkligheten, ända tills man stannar för att gå av isen. Då återvänder verkligheten till en som ett slag. Sen är det väldigt roligt med fart hehe
Idag var det även väldigt kallt, så vi hängde i solkattens garage hela dan.. Förrutom när vi var hemma hos mig då. Och imorse tittade jag på båda avsnitten av julkalendern, och den var faktiskt bra! Mysigt med jul nu igen... 
Glad 1:a advent förresten! Äntligen är det jul snart, längtar speciellt till jullovet när jag kan åka skridskor och vara med kompisar och hundarna hela dagarna långa! Sen vet man aldrig vad som händer, men det är vad jag har planerat in för tillfället.
 
Glad första advent!
 
Vårat julhjärta som hänger på väggen...

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0