Pizza hut, oväntad ledighet och Tjorven

Igår var en väldigt bra dag! Först skulle vi börjat 12:50, och jag och Sandra tänkte åka in tidigare för att äta på Pizza Hut. Men så blev matten inställd, så vi skulle börjat 14:30, och slutat 15:50... Vilket vi (klassen) och läraren tyckte var lite onödigt, så vi fick jobba hemmifrån där. Så det blev iprincip en ledig dag! Som spenderades på Pizza Hut och vid skolan (haha!) med Tjorven, Ida, Sandra, Malin och Johanna :) Riktigt fint väder var det dessutom!
Håller för tillfället på att plugga till hundprovet vi har imorgon, kan knappt någonting... Men ska väl gå bra :) Har precis ätit upp mina popcorn, så planerar att plugga någon kvart till och sen sova då jag är jääättetrött utan att veta varför..
 
Bilder från igår

 
 
 
 
 
 

Inlägg kommer Elin, hold on

Som sagt, kan inte riktigt blogga just nu, tittar på mannen som talar med hundar... Men ett blogginlägg kommer!
Totte, chilensk fågelspindel 😏

Schlappdag

Har haft en riktigt slappardag idag, som började med att jag tittade på en halv film. När klockan blev ett stack jag, mamma och pappa ner till ett par lägenheter där vi skulle möta farmor och farfar. Alla fyra skulle nämligen på visning, och jag skulle passa Bernhard under tiden så hängde bara med för att hämta honom ^^ Vi körde lite rallylydnad på vägen hem, vilket han som vanligt älskar :)
När vi kom hem började jag städa, men fastnade vid datorn ända fram till nu. Har under den tiden mejlat några, kollat fb, kollat ifokus, beställt några saker till marsvinen och lärt mig en ny låt på gitarr. Typ! 
 
En bild jag tog i torsdags, har suttit i typ en halvtimma och fixat med den. Riktigt roligt! Det är Ida btw
'
 
Det som försvinner sätter alltid sina spår
 
Fotade djuren i studion igen
 
 
 
 

Nytt objektiv= kärlek

Testade det nya abjektivet idag, kärlek på hög nivå här asså! Verkligen älskar det. Visst, det är lite svårt med fokusen o.s.v, men det lär jag mig. Men verkligen älskar det! Satte det på kameran och drog med allt ut med zack idag, skulle fota honom.. Älskar det! Hihi!' Lägger in lite bilder jag tog idag.
 
 
 
En bild som Sandra tog

 
 
 
 

Elin igen...

Inte jag som lagt ut hästen, elin fick mitt lösenord.. Men nu är headern fixad iaf! :D

Hästar <3

Suck

Min eftermiddag/kväll har inte direkt vart den bästa. Först var jag tvungen att skippa den sista lektionen för var nära på att spy (ont i magen) och nu är jag på världens deppigaste humör.. Bara saknar allt och alla just nu, men speciellt två personer, en som aldrig pratar med mig längre och en som jag pratar med ibland... Den ena personen vet vem det är, men jag tror inte att den personen direkt läser min blogg  haha. Har mått riktigt dåligt över den här personen, vilket denna personen inte verkar fatta. Den andra personen har jag känt sen 1:a klass, och saknar honom än idag... Vi pratar aldrig längre, men önskar att vi gjorde det. Har aldrig haft en vän som honom, även fast vi inte var jättenära.. Haha patetisk jag är egentligen, men orkar inte med detta mer. Önskar bara att någonting kan hända snart. Gör riktigt ont när jag skriver detta, patetiskt igen men orkar inte riktigt bry mig längre om vad alla andra tycker.
 
En bra grej är att vårat objektiv har kommit! Ett Sigma 70-300mm, ska ta det på en testrunda imorn
 
 
 
 
 

Träningsverk

Hej! Har sån underlig träningsverk i hela kroppen, bara av att spela brännboll. Seriöst, hur krävande kan det vara?
Aja, har haft en liten skum dag idag.. Började med att jag kom en timma för tidigt till skolan för att hålla Sandra sällskap, och då pluggade vi. Sen hade vi prov (anledningen till att vi pluggade) i hundkunskap, vilket gick ganska bra. På en rast vi hade på lektionen, fick vi även reda på någonting som var huuuuur gulligt som helst, men det får inte vi säga vad det är. Än... :) Sedan hade vi lunch, och sen skulle vi ha matte. Men nej, istället för våran diktarorlärare så kom tre styckna från något universitet och skulle snacka sex med oss. Jippie! Eller inte.. Så vi satt i en ring hela tiden och svarade på frågor och kärlek och relationer. Inte så kul, eftersom vi snackade maaassa om kärlek och om hur viktigt det är med kärlek o.s.v, inte så kul när det är som det är just nu -.- Aja, efter att vi fick känna på tre uppblåsta kondomer fick vi gå, och då var det Engelska där jag och Sandra inte kunde sluta skratta, men jag vet inte riktigt varför vi skrattade.. Haha! Det var typ min dag..
Sampei har ju åkt hem nu också. Det känns så sjukt tomt utan honom, och tänker fortfarande att man måste gå ut med honom, att man måste vara försiktig när man drar ut en stol för han ligger alltid under bordet, man kan inte vrida sig hur som helst i sängen, vill ju inte väcka Sampei.. Och det sorgliga kommer när man kommer på att "juste, Sampei är inte här.." Usch, det är jobbigt!
 

Liiiitet onödigt blogginlägg

Bara för att Elin tjatat om det.
Hej Elin!

Inte bloggat på länge

Men nu är jag tbx! Har lov nu, men börjar på Måndag igen... :( Har vart underbart med lov en vecka, får längta till nästa lov som är om typ 7 veckor tror jag hehe.. 
I helgen hade jag Micke och var ute lite och spårade i skogen (fick en glassmaskin av hans ögare btw.. :s) vilket han var jätteduktig på! Sedan åkte han på Söndag och i Måndags hämtade jag Sampei! Hihi, har honom fortfarande! Han är så underbar så det finns inte, förrutom när han kommer lös och sticker.. Sitter inom synhåll men utom räckhåll -.- *suck*
Sandra kom och sov här Måndag till Tisdag, vi såg på film och hade maaaassa godis! Hihi! Henne träffade jag även igår, så tog vi en promenad med Zack och Sampei :)
Idag har jag träffat Eliiiiiin, vi såg på film (Devil, en skräckfilm som tydligen inte var läskig men som jag satt och kramade en kudde av.. Usch och fy, aldrig mer åka hiss!) och det var kul att träffa henne!
 
Bilder från gbg
 
 
 
Micke

Heeey MACARENA 2

Nu har jag tid! Förrut gjorde jag någonting, kom inte ihåg vad riktigt så jag orkade inte blogga...
Nu sitter jag i skolan, och ida sitter brevid och flummar...
Vet ni vad!? Jag ska se Sean banan idag! Och jag SKA få autograf av honom. SKA! Ska kanske ta en åt sandra med, om hon är snäll... Men innan det ska jag, ida, sandra, Markus och kanske Angelica vänta i Gbg (jag ska fota hehe) på min familj! Sen åker dom, och jag, mamma, pappa och jossan åker till Skandinavium för Sean banan (egentligen melodifestivalen, men ändå).. Hihi!
Men nu sitter jag här, och saknar mina djur... Juste! På tal om djur, skolans kanin Zelda är nybliven mamma till tre småttingar sen igår natt! Grattis till henne och lotus (pappan)!

Lägger ut en bild på Melvin ❤

Heeey MACARENA

Hade lust att sätta det som rubrik.. Det kommer ett inlägg snart, bara så ni vet!

Min lilla gubbe.. <3

Ett bildspel säger mer än tusen ord, så aa..
 
 

Inget att göra

Söndag idag, skulle egentligen träffat Ida och Sandra för lite baaakning, men blev inte så.. Så nu sitter jag här, och ska egentligen stryka kläder men strykjärnet står där uppe och vill inte hämta det av olika anledningar som jag inte riktigt vill skriva här på bloggen.. Så nu sitter jag och lyssnar på Jason Mraz- Song For a Friend, min nya favoritlåt typ!
Träffade även Sandra en stund idag iaf, alltid kul att träffa henne :) Vi pratade och pratade, och gick vad som kändes en mil.. och gungade lite ^^ Sen gick jag hem efter att ha väntat med henne på bussen..
Så nu sitter jag här, ska snart lägga mig :) Gonatt!
 
Why can´t you just understand.. Oh, thats right! You do, it´s just that you don´t care

Melodifestivalen!

Idag var starten för Melodifestivalen 2013, satt som vanligt och kollade! Lika mysigt varje gång, man kan lixom inte låta bli. Har kollat på programet så länge jag kan minnas, och varje år de senaste fyra åren (tror det är fyra år, inte 100 men tror) har vi gått på genrepet i gbg. Det är som att vara där när det är direktsänt men lite mer special typ, mycket roligare än att vara där när det sänds :p  Men iaf, på Fredag blir det av i år igen, skandinavium here we come typ.. Sean Banan verkar gilla oss, han var i gbg förra året med haha och nu ska han vara i gbg igen ^^ Men denna gången SKA jag få en autograf, och har lovat Sandra en också men får se hur det blir med det hehe ;)
På tal om Sandra, hon var här en liten stund igår och mös med mina djur och hjälpte mig att fota Cindy i studion, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Hon ville nämligen inte alls vara med på kort :p Hon ville göra allt annat istället, men några kort blev det iaf.
Idag var hela familjen i Allum och köpte skor till mig, hittade ett par skitsnygga som jag köpte men inte har någon bild på.. Men snygga är dom iaf!
 
Cindy i studion

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0