Praktik nu då

Idag var min första praktikdag på Alingsås djurklinik, och det var väldigt kul. Fick göra massa saker, dock har vi tystnadsplikt och får inte säga ngt. Kan ju säga att mina föräldrar blev lite besvikna, dom var ju väldigt nyfikna..
Men har haft det roligt och imorn ska jag jobba från 8 till 4... Skulle jobbat till 5 men sista bussen gick 16:21 (y)
Nu har agilitykursen fått ett datum, och vi börjar den 13:onde Oktober! (På min pappas födelsedag haha) Ska bli jättekul, är astaggad :3
Har eventuellt hittat nytt hem till skolans två marsvin Sofia och Sötnos, men vi får se hur det blir med det...
Var på Scalarens i Alingsås idag med, och kollade ett ensamt stackars marsvin som visade sig vara dräktig. Dock ingen anledning till att låta en väldigt mycket för ung marsvinshona gå ensam, då dom till och med kan föda i flock. Men men, jag fick hålla en svart hona och hennes son, och blev lite irriterad på personalen. Dom sa att rasen hette Coronet, och att det fanns två versioner av rasen. Långhår och korthår. Det stämmer inte någonstans. Coronet har en virvel i pannan ja, men finns endast i långhår. Den "rasen" som honan var hette english crested pet (english crested är släthår med virvel på pannan, pet betyder blandras då alla marsvinen där kommer ifrån grossist där dom blandar hej villt) och hennes son var crested (vet inte om det var amerikansk eller engelsk) pet, semilånghår. Inget Coronet någon stans! Men jag var vettig nog att hålla tyst, kände inte att det var rätt tillfälle att starta en disskussion... (Honan var denna rasen: http://www.svenskamarsvinsforeningen.se/index.php?option=com_content&view=article&id=91&Itemid=136 och helt svart, detta är Coronet: http://www.svenskamarsvinsforeningen.se/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=143)
Aja, ska upp tidigt imorn så ska sova nu, ha det!
 
 
 

8 veckor

8 veckor...
Har man någonsin känt en sådan lycka,
en sådan sorg?
Har man någonsin känt en sådan kärlek, 
ett sådant hat?
Har man någonsin velat skrika inombords,
men istället ler och skrattar med?
Har man det, vet man att man älskar någon.
Denna någon skulle du skydda med ditt liv,
men misslyckades.
 
18 dagen i 3 månaden, 8 veckor. 
Allt som behövdes för mig att inse,
vem jag faktiskt var.
 
8 veckor..
Allt borta!
Sorg, hat, frustration, hat, hat, enorm sorg.
Inte ett ljud.
3 veckor.
Tvingad till falsk lycka.
Ingenting har förändrats sedan dess.
 
8 veckor var allt som krävdes.
8 veckor...
 
 

Nämen hoppsan

En bloggpaus igen. Har istället bloggat på min andra blogg, fridashundvakt.weebly.com (då n.nu bloggen togs bort). Men här ska jag börja blogga igen, om det så är det sista jag gör!
Vet inte vad jag ska börja... Idag träffade jag Elin för första gången på väääääldigt länge, p.g.a personliga skäl. Riktigt kul, var mycket skratt och prat och ännu mera skumma saker... Den där tunneln asså...
En jag kände har börjat snacka skit om mig och Sandra, vilket är mindre kul. Tyvärr måste man ju tillägga, men jag antar att man får ta det i livet. Även fast jag inte vet varför hon gör det. Eller jo det vet jag egentligen, men det vill inte jag skriva ut här på bloggen. Ni som känner mig och inte vet men vill veta vad jag menar kan smsa mig eller någontin.
I alla fall så får jag panik på detta, då denna personen har ett väldigt stort kontaktnät och jag vet inte vad hon sagt till folk. Lite vet jag. Men det skriver jag inte heller ut på bloggen.
Saken är den att jag inte tål skitsnack och kan inte förstå vad denna personen vill utav detta, själv skulle jag inte kunna snacka skit eller så om någon rent psykiskt. Jag skulle må dåligare än personen jag snackade skit om.
Jag har skaffat ett guppykar där jag ska odla guppys i! Töntigare än så kan jag bara inte bli... Men jo. Jag ska skaffa räls! (Tandställning) Nej nu ska jag inte vara sådan, skojar bara. Men har hört så mycket jobbigt om den första tiden, och jag kommer inte kunna dricka cola så nu i princip hinkar jag i mig cola... Och kommer inte kunna äta sega saker. Men huvudsaken är att jag kommer att kunna äta mina älskade bilar, så då gör det ingenting.
Jag har fyllt år, och vet ni vad?- Jag fick min älskade gitarr! En svart Fender ORGINAL som är så underbart snygg så man storknar. Älskar det klingande ljudet som låter som om änglar spelar.. Åh vad jag gillar den.
Har väl ingenting mer just nu tror jag, så får se om jag bloggar ngt imorgon. Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På min blogg kommer jag skriva lite om vad som händer i mitt liv, kommer att lägga upp massor av bilder på allt mellan himmel och jord! Have fun :)

RSS 2.0